Over ons

Inmiddels 25 jaar gevestigd in Hoek van Holland, ging Van Leeuwen Tweewielers bijna 40 jaar geleden van start in Westmaas. Peter van Leeuwen wist in die beginjaren zijn bescheiden fietsenwinkeltje uit te bouwen tot een gerenommeerde fietsenspeciaalzaak die in de wijde omgeving bekend stond om de grote keuze, het vakmanschap en vooral de uitstekende service. Een tweede vestiging werd in 1995 geopend in Hoek van Holland en ook na 25 jaar groeit de klantenkring in het Westland (én ver daarbuiten!) nog steeds, terwijl de vestiging in Westmaas in 1999 werd verkocht. Voor 2020 staat een uitbreiding gepland met het naastgelegen pand aan de Schoolstraat 36-b.

Behalve zijn eerste medewerker Rien, die na al die jaren een vertrouwd gezicht is, werkt ook zoon Martijn in de zaak. Sinds 2009 is Martijn van Leeuwen mede eigenaar. Samen met de collega’s Gerben en Brandon vormen zij een 5-mans team dat met veel plezier én ieder hun eigen specialiteit garant staat voor kwaliteit en vakmanschap.

Elektrische fietsen zijn de specialiteit bij Van Leeuwen Tweewielers. Een advies op maat, specialistische vakkennis en optimale klantvriendelijkheid zijn de pijlers onder het succes met de steeds meer aan populariteit winnende elektrische fiets.


TerugDeel het met uw vrienden!


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook