Bezoek aan Multicycle fietsen en Basil tassen in Ulft

We hebben een bezoek gebracht aan Multicycle fietsen en Basil tassen in Ulft met een groep enthousiaste fietsfanaten uit Hoek van Holland en de gemeente Westland. Het evenement was een succes! Voor 52 enthousiaste fietsers uit Hoek van Holland en de gemeente Westland begon de dag vroeg afgelopen woensdag. Op het programma stond een bezoek aan de fabriek van Multicycle fietsen en het hoofdkantoor van Basil. Beide bedrijven zijn gevestigd in Ulft (gemeente Oude IJsselstreek).


Bezoek aan Multicycle fietsen en Basil tassen in Ulft

Bezoek aan Multicycle fietsen en Basil tassen in Ulft


Ulft ligt tegen de Duitse grens op bijna twee uur rijden verwijderd van Hoek van Holland.

Bezoek aan Multicycle

Als eerste werd een bezoek aan Multicycle gebracht. De groep werd opgedeeld in twee groepen. Terwijl de eerste groep een rondleiding in de fabriek kreeg, probeerde de tweede groep de e-bikes van Multicycle uit en vice versa.

Als afsluiting van het bezoek had Multicycle voor een lunch gezorgd. Achterhoekers zijn erg gastvrij.

Bekijk hier alle foto's >

Bezoek Basil

Basil is net als Multicycle een merk voor liefhebbers. Veeleisende liefhebbers, want de producten van Basil zijn waterdicht en verkleuren veel minder dan de tassen van de concurrentie. Dat Basil een premium merk is, blijkt ook wel uit het door de fabrikant ontwikkelde MIK-systeem.

De ontvangst bestond uit een uiteenzetting over de geschiedenis van Basil en een schets van de huidige stand van zaken door managing-director Marc Roelofsen. Roelofsen vertelde niet alleen over de oprichter (van oorsprong fietsenmaker) Nico van Balveren, maar stelde hem ook aan ons voor. Nico van Balveren heeft reeds in 2001 de zaak overgedaan aan zijn zoon Marthijn van Balveren, maar was speciaal voor ons aanwezig.

Voor ons was het voor het eerst dat we met een groep klanten een leverancier bezochten en voor Basil was het de eerste keer dat ze consumenten op het hoofdkantoor ontvingen. Het was duidelijk dat men niet over één nacht ijs was gegaan.


Jossie uit de video was aanwezig om de bezoekers te woord te staan en rond te leiden, maar hoefde dat niet alleen te doen. Het leek wel alsof het team van Basil in Ulft de hele dag aan ons wijdde. Net als bij Multicycle was er voor alle deelnemers aandacht.

Bekijk hier alle foto's >

Achterhoekers zijn gastvrij!

Naast alles wat we geleerd hebben over de producten van Multicycle en Basil, hebben we (vooral) ook geleerd dat Achterhoekers erg gastvrij zijn. We wisten niet wat we van deze dag moesten of mochten verwachten, maar het overtrof ruimschoots alles waar we op gehoopt hadden. In een woord geweldig!


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Gazelle demofietsen

Welke e-bike past het best bij jou?

Leuk stelletje he?!

Merida espresso 400EQ met 504Wh intube accu en shimano E5000 motor. Gaaf he?!

Welkom op onze nieuwe website

Met trots presenteren we onze nieuwe website.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook