Fietsverhuur

Direct reserveren

Fietsverhuur Hoek van Holland / Westland 

Wij beschikken voor de verhuur over normale stadsfietsen met 7 versnellingen, E-bikes met voorwielmotor of E-bikes met middenmotor. Al deze fietsen staan garant voor een lekker dagje fietsplezier. Bent u in Hoek van Holland of omgeving op vakantie en bent u van plan de fiets langer te gebruiken hebben we vanaf 5 dagen gereduceerde prijzen.

Wij beschikken voor de verhuur over lage instapfietsen in 2 of 3 framematen. Onze fietsen zijn dus geschikt voor zowel dames als voor heren. Kies tijdens het reserveren voor de juiste framemaat:

       -50cm (klein): Voor personen tussen de 1.59 en 1.76.

       -54cm (middel): Voor personen tussen de 1.66 en 1.84 (indien niet beschikbaar kiest u 50cm)

       -57cm (groot): Voor personen vanaf 1.74.

Fiets huren

Fietsen in Westland en omgeving

Lekker een dagje fietsen langs het strand, een rondje Westland of toch liever een educatieve dag op de Maasvlakte 2, alles is binnen handbereik op een huurfiets.

Vanaf onze winkel bent u binnen 5 minuten bij de Fast-Ferry waar u met fiets en al kunt overvaren naar de 2e maasvlakte voor een leuke fietstocht en eventeel een bezoekje aan het informatiecentrum "Futureland".

Wist u dat als u met de Fast-Ferry overvaart u grote kans heeft om zeehonden te spotten?!

Ook het keringshuis met de indrukwekkende Maeslantkering is zeker een bezoekje waard en is zeer goed bereikbaar met de fiets.

Kijk ook eens op https://www.daghoekvanholland.nl/ voor nog meer leuke uitjes.

Wilt u liever een dagje richting de stad?! dat kan, u kunt buiten de spits gratis uw fiets meenemen in de metro richting, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Fiets huren westland


StadsfietsenE-Bikes