Over ons


In 1982 begon Peter van Leeuwen zijn eerste fietsenwinkel in het kleine Zuid-Hollandse plaatsje Westmaas. Een klein knus winkeltje wat uitgroeide tot een goed lopend bedrijf dat een begrip werd in de Hoekse Waard.

Westmaas.hag

Peter van Leeuwen Website foto's 009Na 13 jaar vond Peter het tijd worden om een tweede winkel te starten in zijn woonplaats Hoek van Holland. Na 4 jaar hard werken in zijn nieuwe winkel besloot hij zijn eerste winkel te verkopen en zich geheel te richten op zijn winkel in Hoek van Holland wat zeker geen verkeerde keus was, want sinds 1995 is Peter van Leeuwen tweewielers met een nog steeds groeiende klantenkring geen onbekende naam in de regio Westland (en ver daarbuiten). Het kleine bedrijf is door de jaren heen groot geworden in de verkoop van nieuwe fietsen waaronder de bekende merken als Gazelle, Batavus, Sparta,Cortina, Merida, Multicycle, Dahon, Loeki, Kawasaki, Alpina, Aldo en nog veel meer. Tevens verkoopt Peter van Leeuwen fietsonderdelen, fietsaccessoires en een ruim assortiment  gebruikte fietsen.

Peter en Rien zijn nu al heel wat jaartjes de vertrouwde gezichten van Peter van Leeuwen tweewielers. Inmiddels is daar het gezicht van Martijn, de zoon van Peter, aan toegevoegd en is sinds 2009 mede eigenaar. Soms leidt het leeftijdverschil tot andere denkwijze, maar over één ding zijn zij het met zijn drieën wel eens; het verlenen van goede service staat altijd met stip bovenaan. Een ouderwetse denkwijze van Peter van Leeuwen:,,Weinig dingen zijn ons te gek als het om goede service verlenen gaat.” Zij streven ernaar alle reparaties binnen 24 uur klaar te hebben. Daarbij is een gratis fiets haal- en brengservice door heel het Westland, Maassluis en Vlaardingen heel normaal voor Peter van Leeuwen Tweewielers. “Een kwestie van service”, zo vinden zij.

Verkoop, reparatie en onderhoud van elektrische fietsen is een vak apart. Ook dit hebben de heren van Peter van Leeuwen Tweewielers onder de knie. Niet alleen de verkoop van deze speciale fietsen ook de reparatie hiervan voeren zij kundig uit. Ook vind u in de winkel een ruim assortiment nieuwe en gebruikte elektrische fietsen.

Mocht u nieuwsgierig zijn geworden kom dan eens langs nemen in de winkel en werkplaats aan de Prins Hendrikstraat 203/205 in Hoek van Holland.