Fietsverhuur Hoek van Holland & Westland


Er zijn diverse fietsen te huur voor mooie fietstochten in de buurt van Hoek van Holland, Westland en omgeving Midden Delfland. We hebben diverse toeristische trekpleisters in de omgeving. Onze winkel in Hoek van Holland is makkelijk te bereiken met de trein vanaf treinstation Hoek van Holland Haven loop je in 5 minuten naar onze fietsverhuur (bekijk hier de route naar de fietsverhuur).

Fietsverhuur prijzen

Een stadsfiets met 7 versnellingen huren kan al vanaf 9,- per dag. Elektrische fiets huren kan een uitkomst bieden indien u meer van de omgeving wilt zien of minder ter been bent. Voor de kinderen hebben we kinderfietsen te huur. Bekijk de fietsverhuur prijzen of onze fietsverhuur voorwaarden.

We verhuren onder anderen:

  • Stadsfietsen met 7 versnellingen
  • Toerfietsen
  • Elektrische fietsen
  • Kinderfietsen (beperkt aanbod)
  • Fietsdragers (voor een dagje fietsen elders)
  • Kinderzitjes, fietstassen, fietsmanden

Fietsverhuur ->

Fietsverhuur Westland

Het Westland is bekend om de vele kassen en wordt daarom ook wel de glazen stad genoemd. Het rondje Westland is een leuke routes langs de tuinbouwbedrijven waar je een kijkje kan nemen en verse producten kunt kopen. De Westlandse druiventuin is een mooi rustmoment om te genieten van Westlandse druiven.

Door de duinen en langs het strand loopt een prachtige fietsroute naar Kijkduin en Scheveningen. Vergeet niet een kibbeling te eten aan de boulevard of culinair te genieten in een van de restaurants in het dorp of de beachclubs aan het strand.

Mocht je een een fietsweekend willen doen kun je overnachten in een van de hotels of bed and breakfast in Hoek van Holland.

Fietsen naar de Maeslantkering

Zo kun je langs de Nieuwe Waterweg fietsen naar de imposante Maeslantkering en het keringhuis bezoeken. Ook de 2e maasvlakte is goed te bereiken met de fiets vanuit Hoek van Holland.

Fietsroute Rotterdamse Haven

Met een gehuurde fiets kun ook je zo de RET Fast Ferry opstappen naar de Maasvlakte, Pistoolhaven of Landtong. Er is een grote kans dat je onderweg een aantal zeehonden spot. Tijdens deze fietstocht laat de imposante wereldhaven van Rotterdam je verbazen. De nieuwe en bestaande natuur is een bijzonder contrast tegen de grootschalige industrie.

Fietsverhuur Hoek van Holland & Westland

Fietsverhuur Hoek van Holland & Westland